Kitchari als ontbijt
12. april 2024
Kitchari is een heerlijk kruidig Ayurvedisch gerecht. Het is een heerlijk gerecht om te eten bij het ontbijt of de lunch. Het is voedzaam, volwaardig en licht verteerbaar.

Let's talk about Vaginal Health
10. augustus 2023
Let's talk about it... About what? Vaginal Health! Want er valt best wel veel te vertellen over vaginale gezondheid. In dit blog vertel ik je meer over de gezondheid van je vagina en wat de oorzaken kunnen zijn van een disbalans in de vaginale flora.

Wat gebruik jij tijdens je menstruatie?
26. mei 2023
Een vrouw menstrueert ongeveer 450 keer in haar leven. Om het menstruatiebloed op te vangen zijn er tegenwoordig veel verschillende producten op de markt.

De vier seizoenen in je cyclus
07. april 2023
In de natuur zijn er vier verschillende seizoen. De winter, lente, zomer en winter en in elk seizoen zie je een verandering in de natuur. Zo is het eigenlijk ook met je menstruatiecyclus. Je menstruatiecyclus bestaat uit vier verschillende fasen die je net zo kunt indelen als de seizoenen van de natuur.

Yang Shen
25. februari 2023
Shen Yang betekent "het voeden van het leven". Mooi, het voeden van het leven, maar hoe doen we dat? Hoe voeden we ons leven? en het allerbelangrijkste, hoe voedt jij jouw leven?

Wie ben ik?
15. januari 2023
Wie ben ik? "I am a spiritual being having a human experience" In mijn eerste blog wil ik je graag meer vertellen over wie ik ben.